All Blogs RSSTop 5: Koffie in de De Clercqstraat

Er komen steeds meer leuke winkel in onze straat. Het is dus hoog tijd om eens een goede lijst te maken van alle plekken waar je goede koffie kunt halen in De Clercqstraat! Zo kun je af en toe een beetje uitrusten van al dat shoppen! Lees hier onze top 5 leukste koffietentjes.

Lees verder5 manieren om jouw balkon te laten stralen

Zit jij met lekker weer ook het liefst ergens buiten? Met ben je toch geneigd de deur uit te gaan omdat het niet wil lukken om jouw eigen balkon, dakterras of tuin om te toveren tot een perfecte hangout? Lees dan snel verder. In deze blog geven we jou 5 tips om het balkon of dakterras van je dromen te maken!

Lees verder
Review: Evolve Cleansing Melt

In deze review nemen we het gebruik van de Gentle Cleansing Melt van Evolve Beauty met je door. Evolve is een verzorgingsmerk uit de UK en heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen. Zo won dit bewuste product de Beauty Shortlist Award 2018 voor reinigende producten.

Lees verderPlantentip: Wat te doen met de zon!?

Een van de belangrijkste factoren voor de overleving van je plant is de hoeveelheid licht. In deze blog geven we jou allerlei tips hierover. Hoe weet je hoeveel licht je plant krijgt? Lees verder & find out!

Lees verder