5 manieren om jouw balkon of dakterras te laten stralen – CuKi-Amsterdam

5 manieren om jouw balkon te laten stralen


By Marije and Savannah 

Date: 22 April 2019

 photo credits: http://www.inrichting-huis.com/ 

1. Pallets voor op het balkon 

Pallets zijn een fantastische manier om jouw buitenruimte aan te kleden. Helemaal wanneer je niet een heel groot budget hebt. Je kunt ze op maat maken (zagen) precies zoals jij wilt.  Stapel een paar pallets in de hoek van je balkon en je bent al zo goed als klaar. Je hebt een lounge bed gemaakt waar je in de middag lekker een dutje kunt doen. Maar hoe maak je dit nou af? Door er een zachte ondergrond van te maken! Denk aan een foammatras of wat kussens. Die koop je gemakkelijk op de markt. Helemaal lekker zijn deze trendy dekens van Marino Wol - heerlijk zacht om op te liggen! En helemaal top als deken op een van de Nederlandse zomerse avonden. Bekijk de gehele collectie hier online:  https://www.demartinohandmade.com/ 
@demartinehandmade     

credits: @marzena.marideko                             @gardendekorationde.com  

                      
                       credits: https://www.homeishome.nl/

 

"Maximize your square footage with built-in bench seating. You'll also never have to worry about high winds knocking over your furniture—or worse, sending it flying."- according to Architecture Digest 

2. Groen past perfect op het balkon! 

Planten bloemen zijn de beste manier om een beetje leven op het balkon te creeeren. Vooral als je ziet dat de planten groeien door de voorjaarszon! Dat geeft echt een goede boost en zo haar je exrta voldoening uit het balkonleven. Denk aan mooie palmsoorten, een sierlijke Aloe Vera, of mooie Hibiscusbloemen. Bij Cuki-online kun je veel plantaccessoires kopen zoals deze mooie manden of potten.


     
 credits: House and Home                                              credits: Bohemian Lifestyle 

    

credits: Eigenmaak-ideetjes.nl                                          credits: Shopinstyle.nl  

3. Rotan Furniture is een bohemian must-have 

Rotan meubels hebben een natuurlijk houtkleur en dat is een perfecte manier om het stedelijke koude balkon een natuurlijke vibe te geven. Bovendien zitten deze stoelen heerlijk dus je hebt direct een fijne plek om te lezen of om te genieten van je lunch. Bovendien is rotan een erg sterk materiaal, dus deze meubels kunnen jaren mee! 

   

credits: Homedeco.nl                                        credit: Marieclaire.fr 

bohemian outdoor furniture    Bohemian outdoor furniture

credits: inspiratie.karwei.nl/                             credits:minimalishome.com/

 

 Follow us on Instagram for more goodness @Cuki.ams

4. Buiten verlichting 

Op een perfecte zomeravond heb je natuurlijk ook perfect licht nodig. Je kunt natuurlijk heel veel met kaarsen doen. Een lekkere geurkaars neemt je even mee naar een andere plek en tijd. Een nieuwe trend is het gebruik van de Outdoor All Season Cotton Lights van www.cottonballlights.com Deze lichtballen zijn er in ontzettend veel kleuren en het handige is dat ze het hele jaar buiten kunnen blijven hangen! 

Outdoor balcony Inspiration     outdoor Lighting

credits: @marzena.marideko                                credits: stijlvolstyling.com

     

credits: homystyle.com                                    credits: ikea.com

 

5. Maak het af met kussens

Als laatste moet je het jezelf natuurlijk heel comfortabel maken. En dat doe je het beste door een paar mooie kussen neer te leggen. Net als in de woonkamer kun je kussen op het balkon heel gemakkelijk gebruiken om net een beetje extra stijl te geven. Je hoeft hier wat ons betreft niet speciale buitenkussens voor te gebruiken - neem gewoon de kussens die jij mooi vindt! Wij zijn van van lichte kussens omdat deze een heerlijk romantische sfeer weergeven. Zo maak je deze zomer van jouw buitenruimte een waar paradijs!

     

credits: imgur.com                                   credits: homedeco.nl

Outdoor Cushions     

credits @marzena.marideko                     credits: archouse.net

 

 Shop our outdoor collection now 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd