Top 5 buitenplanten voor op je balkon of terras! – CuKi-Amsterdam

Top 5 buitenplanten voor op je balkon of terras!


Het is bijna lente! Heb jij ook weer zin om naar buiten te gaan? Te genieten van een lekker ontbijtje of kopje koffie op je balkon of in je tuin? Wij in ieder geval wel! In dit blog vertellen we je over de vijf leukste planten die jouw balkon of terras opfleuren!

5 tips voor je Balkon planten: Cuki Amsterdam

1. terrace.gartenlove.com 2. panissue.com  3. katiesfolly.com

1. Olijfboom

Een mediterrane sfeer op je balkon creëren? Dat doe je met een mooie olijfboom! Olijfbomen zijn makkelijke planten, ze groeien langzaam en hebben veel zon nodig. Pak je olijfboompje in de winter wel even goed in, want hij houdt niet zo van koude temperaturen.

Olijfboom Balkon: CuKi Amsterdam

1. marieclaire.fr  2. mustbuyone.com 3. inspiratie.karwei.nl

2. Een Fruitboom

Kleine fruitbomen doen het heel goed op een zonnig balkon. Je kunt ze de hele zomer laten staan! Denk bijvoorbeeld aan een citroenboom, vijgenboom of sinaasappelboom!

FruitBoom: Top 5 Buitenplanten voor je balkon | Cuki Amsterdam

1.showhome.nl  2. scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net  3. purewow.com 

3. Een Moestuintje

Wat is er nou leuker dan je eigen groenten, kruiden of fruit kweken!? Kruiden als Kamille, Munt & Citroenmelisse (erg lekker om te drinken als thee) doen het ook goed in een schaduwrijk plekje. Maak leuke decoratieve bakken waar je bijvoorbeeld tomaatjes of aardbeien in kwijt kunt!

Een moestuintje: 5 tips buitenplanten voor je balkon | Cuki amsterdam

1. myhomemyparadise.com  2. frugalliving.me  3. shopyhomes.com

4. Toscaanse Jasmijn

Deze geurende plant is prachtige aanwist voor jouw balkon. Jasmijn bloeit in mei tot en met september met talloze witte bloemetjes. De Toscaanse jasmijn staat graag op een zonnige en beschutte plaats tegen een muur of schutting. Het is een echte klimmer!

 

Jasmijn Planten: 5 Tips buitenplanten voor je balkon

1. mooiwatplantendoen.nl  2. thespruce.com  3. stylebyemilyhenderson.com

5. Bamboe

Ga je voor een tropische look op je balkon? Koop dan potten met bamboe! Zo waan je je in een ware jungle. Deze planten bieden schaduw, maar ook beschutting. Niemand kan dus zomaar je balkon begluren.

Bamboo: 5 tips buitenplanten voor je balkon | Cuki amsterdam

1. sunset.com  2. redecorideas.com  3. decorhit.com

Op zaterdag 4 & zondag 5 april verandert de tuin van CuKi in een Lentemarkt! Je vindt er toffe accessoires voor op het balkon of in de tuin, mooie buitenplanten en veel meer leuke spullen om je huis gezellig mee te maken. Ook hosten we een workshop Kokedama’s maken! Voor informatie en aanmelden voor de workshop kijk op: www.cuki-amsterdam.nl/cuki-outdoor-spring-market

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd