Even voorstellen: Miranda Rubach - BV Inapo – CuKi-Amsterdam

Even voorstellen: Miranda Rubach - BV InapoCuKi is natuurlijk niet een leuke winkel zonder leuke producten. Daarom stellen we je geregeld voor aan onze leveranciers, medewerkers en andere mensen die onderdeel  zijn van de winkel. Deze keer staat in het teken van BV Inapo – onze leverancier van karakteristieke rotan producten. Wij stellen aan je voor:

Miranda Rubach, inmiddels ruim 3 jaar werkzaam voor BV Inapo. Het is een familiebedrijf en zij werkt dan ook vooral samen met haar vader.

Waarom ben je bij BV Inapo gaan werken?cuki even voorstellen rotan miranda
Na een carriere op de Zuidas besloot ik dat ik liever mijn passie volg, net zoals mijn vader dat heeft gedaan. Ik ben begonnen met het importeren van heerlijke wijnen uit nieuwe wijngebieden zoals Hongarije, Tsjechie en sinds kort Slovenie. Deze wijnen verkoop ik aan winkels, en daarbij geef ik wijnproeverijen. Om dit te starten kon ik gelukkig aan de slag in het bedrijf van mijn vader. BV Inapo bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en de persoonlijke sfeer ligt mij veel beter.

Wat doet BV Inapo allemaal?
Het is een importbedrijf voor met name de rauwe grondstoffen van de rotanpalm. Wij halen de grondstoffen uit Indonesie waar we zelf dus ook een aantal keer per jaar te vinden zijn en goede contacten hebben. Wij verkopen deze producten door naar groothandels in Europa. Daarnaast produceren we sinds kort ook onze eigen meubels.    

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Wat niet? Klantcontact, websitebeheer, facturatie, sales, productontwikkeling. Juist omdat het een klein bedrijf is, is mijn functie heel veelzijdig wat het voor mij heel leuk maakt.

Wat is jouw favoriete product?
cuki rotan tulip chair naturelZonder twijfel de Tulip Chair naturel. Dit product hebben we deels zelfs ontworpen. Het is een vintage model, en daar hebben we de taperded pootjes aan toegevoegd. De pootjes staan nu een beetje schuin, waardoor het extra elegant oogt. Daarnaast hebben we een kruis tussen de pootjes geplaatst zodat ze stapelbaar zijn. Wat ik leuk vind is dat mensen verrast zijn als ze gaan zitten. Ze zeggen dan: het is een klein schattig stoeltje en die zit ook nog heel erg lekker. En die verrassing dat is mooi. Dat is wel heel erg leuk.

Wat is het grootste zakelijke succes van het afgelopen jaar?
Ik vind het vooral leuk dat we nu naast groothandel werkzaamheden ook onder eigen labels in meerdere winkels te koop zijn

Wat vind je leuk aan CuKi?
Dat er ook events zijn, maar ook vooral de service gerichtheid van de winkel. Is een klant ergens naar op zoek, dan gaat CuKi altijd op zoek naar dat item. En daar hoort bij dat de winkel ook trendgevoelig is. Hierdoor blijf je klanten verrassen.

Dankjewel Miranda! Houdt de website in de gaten, want binnenkort kun je Miranda zelf spreken tijdens een van haar wijnproeverijen!

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd