Review: Evolve Beauty Gentle Cleansing Melt – CuKi-Amsterdam

Review: Evolve Cleansing Melt


In deze review nemen we het gebruik van de Gentle Cleansing Melt van Evolve Beauty met je door. Evolve is een verzorgingsmerk uit de UK en heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen. Zo won dit bewuste product de Beauty Shortlist Award 2018 voor reinigende producten.

In dit artikel behandelen we de verschillende manieren waarop je de melt kunt gebruiken. Aan het einde geven we je nog een paar algemene tips voor gebruik. Laat je verrassen..

cleansing melt evolve.

1.Allereerst gebruik je de melt dus als gezichtsreiniger. Je kunt het eigenlijk niet met een ander middel vergelijken, de structuur is als een soort van dikke gelei die je op je gezicht en hals smeert. Je hebt vrij weinig van het spul nodig omdat het heel goed uitsmeert. De melt kun je ook op je ogenlid smeren om oog make-up te verwijderen. In het begin voelt dat een beetje onwennig, maar het prikt absoluut niet in je ogen en het laat een zacht gevoel achter.

2. Verder kun je de melt gebruiken als een gezichtsmasker. Wanneer je een beetje extra voeding wilt voor je gezicht, laat je het er ongeveer 5 minuten op zitten zonder water toe te voegen. Ga lekker onderuit zitten en laat de melt het werk doen.

3. Ten slotte is de melt goed te gebruiken als een voedend massagemiddel. Je smeert het middel op je gezicht en masseert het rustig in. Uiteraard kan iemand anders je ook masseren! De producten van Evolve worden vaak gebruikt door gezichtstherapeuten en zijn dus perfect om jezelf mee te verwennen. 

Algemeen:

- zorg ervoor dat je handen op kamertemperatuur zijn wanneer je de melt aanbrengt
- de melt begint te lichtelijk te schuimen wanneer je een beetje water toevoegt. Dit is niet zo heftig als de instructie lijkt aan te geven, maar je merkt wel echt verschil in structuur. Helaas kun je daarom de melt niet makkelijk gebruiken onder de douche
- gebruik een washandje met warm water om de melt van je gezicht af te halen. Dit is niet alleen milieu vriendelijker dan water, het zorgt ook voor een heerlijk warm gevoel op de huid. Het is helemaal lekker om daarna je huid droog te deppen met een warme maar droge handdoek


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd