Top 5: Koffie in de De Clercqstraat – CuKi-Amsterdam

Top 5: Koffie in de De Clercqstraat


Wij houden van De Clercqstraat en we houden van koffie. Daarom hoog tijd om onze favorieten koffiespots bij ons in de buurt met jou te delen! We hebben ze allemaal grondig getest, we promise!

Follow CuKi On Instagram

 

1. ABOUT. lifestyle for men

Deze nieuwkomer willen we heel graag aan jou voorstellen! Van buiten zie je het niet, want de koffiebar zit helemaal achter in de zaak. Binnen is het een ware oase - waar ze een heerlijk bakje Stooker Specialty Coffee schenken. Verder kun je ook genieten van de beste sportwedstrijden (Surfen / NBA) op het mega grote scherm. Zin in een actieve sessie terwijl de man de kleren past - ga dan helemaal los op de tafeltennistafel. Leuk weetje: alle planten komen van CuKi!
De Clercqstraat 74 - Ga naar de website

CuKi About Lifestyle De ClercqCuKi About Lifestyle De ClercqCuKi About Lifestyle De ClercqCuKi About Lifestyle

2. Monks Coffee Roasters

Deze koffie zaak is tegelijk geopend met CuKi! In de oude locatie deelden we ladders en ander gereedschap dikwijls uit via de achtertuin. We zijn dan ook echt vrienden van Monks en komen hier in de zomer geregeld een heerlijke ijskoffie drinken. Ze hebben zich de afgelopen jaren fantastisch ontwikkeld en nu is ook het menu to die for! Ik kan niet wachten tot ze hun eigen bonen gaan branden!
Bilderdijkstraat 46 - Ga naar de website

CuKi Monks Coffee RoastersCuKi Monks Coffee RoastersCuKi Monks Coffee RoastersCuKi Monks Coffee Roasters

Thuis nagenieten? Monks verkoopt ook hun eigen blend - koop er paar van deze leuke mokken van de Nordic Sea collectie van Broste Copenhagen bij en je hebt ook thuis een heerlijk koffie moment!

 

3. Bagels & Beans De Clercqstraat

Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je echt goede Bagels kunt eten, op een heerlijk terras in de zon, met een goede kop koffie erbij. Deze vestiging in de De Clercqstraat is zeker onze favoriet, omdat je echt het gevoel dat je in een familiehuis terecht bent gekomen. Veel van het personeel maakt samen muziek, en de eigenaar is zelf nog veel in de zaak te vinden. Onze favoriet? De everything bagel met bieslook creamcheese en gerookte zalm.
De Clercqstraat 22 - Ga naar de website

CuKi Bagels Beans De ClercqCuKi Bagels Beans De ClercqCuKi Bagels Beans De ClercqCuKi Bagels Beans De Clercqstraat

4. Hendrix

Deze topper kan natuurlijk niet in de lijst ontbreken, met name omdat ze hier de koffie van Lot Sixty One schenken. Bij Hendrix kun je natuurlijk voor veel meer terecht (heerlijke tosti's en quesedilla's!), maar we kunnen ook zeker genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.
De Clercqstraat 82 - Ga naar de website

CuKi Hendrix De ClercqCuKi Hendrix De ClercqCuKi Hendrix De ClercqCuKi Hendrix De Clercqstraat

5. CoffeeRoastery DaCosta

Over een hidden gem gesproken - de absolute beste buitenlocatie vind je hier. Je zit hier heerlijk in de binnentuin. Af en toe zingt een vogeltje met jou en de muziek mee, en verder hoor je helemaal niets. Zo zit je middenin een drukke winkelstraat, zo drink je in alle stilte een verse capuccino. 
De Clercqstraat 27 - Ga naar de website

CuKi Coffee RoasteryCuKi Coffee RoasteryCuKi Coffee Roastery Da Costa

Geïnspireerd geraakt van al deze koffie? Ga thuis aan de slag met Latte Art - deze geweldige mokken van Urban Nature Culture lenen zich hier fantastisch voor. Door de grote opening kun jij met een beetje oefening binnen no time ware kunstwerken tevoorschijn toveren!


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd