CuKi Shopping Event - 3 year anniversary


Het is weer tijd voor een feestje! Dit keer staat ons Shopping Event in het teken van onze verjaardag!

De zomer staat voor de stoep, dus nu is het echt tijd om je helemaal klaar te maken voor het buiten seizoen! En daarom hebben wij een hele aantrekkelijke actie voor je! We hebben tijdens ons Shopping Event namelijk maar liefst 25% korting op alle Rotan meubels.. ja ALLE rotan meubels!

We hebben heeeel veel op voorraad in het depot in Apeldoorn. Dus bestel zondag de door jou gewenste hoeveelheid, en wij zorgen ervoor dat de stoelen/ladders/plantenslangen binnen 2 weken bij jou in Amsterdam afgeleverd worden.

Planten / Bloempotten 10%
Ook dit Shopping Event hebben we weer een leuke korting op alle planten en keramieke bloempotten. Deze koop je nu namelijk allemaal met 10% korting.. en dat geldt dus ook voor alle buitenplanten! 

 

Servies 20%

Tijd om dat studentenservies de deur uit te doen of die mix van jou en je partner iets meer eenheid te geven? Sla dan nu je slag en koop een nieuwe set met 20% korting. 

Hebben we net niet genoeg aantallen van het servies van je dromen? Of je een grote plant met pot bij ons bestellen? Bovenstaande kortingen op planten/keramieke potten / servies geldt ook op bestellingen! Dus no worries, we zorgen ervoor dat het alsnog jouw kant op komt.

Sieraden / haar accessoires: Buy 3 get 4

 

Grote sale corner met extra afgeprijsde artikelen

 

EN! Bij een besteding vanaf €50,- krijg je een goodie bag!