CuKi Shopping Event - Fall Edition - Plant Orphanage – CuKi-Amsterdam

CuKi Shopping Event - Fall Edition - Plant Orphanage


Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het CuKi Shopping Event! We gaan uit van een prachtige nazomerdag, waarop jij jouw huis klaar kan stomen voor een knusse herfst.
Cuki Shopping event
De nieuwe trend van dit najaar zijn droogbloemen! Dit Shopping Event zorgen we voor een grote selectie droogbloemen voor hele mooie prijzen. En deze prijzen zijn tijdens ons Event nóg aantrekkelijker met een korting van 3=4. Oftewel iedere 4e bloem is gratis! Korting wordt berekend als 25% korting op de totaalprijs.
Benieuwd naar productie van droogbloemen en behoefte aan stylingtips? Lees dan hier ons blog!
 We zijn steeds bewuster bezig - we eten gezond, sporten veel, letten op waar ons eten vandaan komt. Maar we kijken ook nog andere elementen die de natuur ons kan brengen. Wij houden ervan als je dit soort ontwikkelingen goed kunt combineren met dingen die ook nog eens esthetisch heel fijn zijn! Zo zijn wij inmiddels helemaal fan van edelstenen en mineralen. En tijdens ons Shopping Event Fall Edition laten we jou ook kennis maken met deze stenen. Je koopt onze nauwkeurig samen gestelde pakketjes deze dag voor een mooie introductiekorting!
Ben jij benieuwd naar De Gouden Driehoek? Lees er komende week alles over in ons nieuwe blog.
Na een succesvolle lancering van de producten van PLANTMOM in onze winkel, gaan we de volgende samenwerking aan. PLANTMOM geeft tijdens ons Shopping Event namelijk maar liefst 2x een workshop stekken. Voor slechts €10,- leert ze jou alle technieken én neem je natuurlijk alle stekjes mee naar huis!
Ben jij niet bang voor een plantenuitdaging? Bekijk dan onze collectie planten die nog niet in volle glorie stralen, maar wel graag een nieuw huisje willen. We hebben een speciale hoek met Planten Orphanage voor meeneemprijsjes.
Zoals je van ons gewend bent hebben we ook deze editie een mooie korting op ons prachtige groen: 10% korting op alle planten en keramieke bloempotten! Tijd aan vervanging van jouw planten? Dan is dit de kans om flink in te slaan!
Zoals je van ons gewend bent zijn er lekkere hapjes en drankjes! Bij een minimale besteding van 35,- krijg je een Goodie Bag mee! Tot zondag 29 september van 12.00 tot 18.00 uur!