CuKi Shopping Event - Spring Edition


Na een daverend succes in december (CuKi Shopping Event - Christmas Edition) komen we nu met een spetterende voorjaarseditie. Zondag 24 maart zetten we letterlijk de bloemetjes buiten! Dus kom van 12-18u naar CuKi!

Zoals je weet verkoopt CuKi alle grote merken op het gebied van servies en home deco. Tijdens het Shopping Event Spring Edition krijg je maar liefst 20% korting op al het servies en glaswerk. Hebben we het artikel momenteel niet (genoeg) voorradig? No worries, je bestelt de artikelen die dag met korting en krijgt een berichtje wanneer je het in de winkel op kunt halen.

 

Het is pas echt voorjaar als je nieuwe planten in huis hebt! Daarom hebben we een leuke korting voor je! Tijdens het Shopping Event Spring Edition koop je alle planten met 10% korting. Maar ja, waar zet je die planten dan in? In een bloempot natuurlijk! En die koop je deze dag ook met 10% korting. Dat is een gezellig begin van het voorjaar lijkt ons!

Maar er is nog veel meer! Zo hebben we uiteraard wat lekkere hapjes en drankjes voor je klaar staan. Maar vergeet ook onze sale corner niet, waar je alles met 50% korting mee naar huis neemt. Of de korting op kaarsen die we er gewoon in houden! En.. op vertoon van de flyer die je de afgelopen weken hebt kunnen ontvangen bij een aankoop.. krijg je van ons een goodiebag!

Dus kom aanstaande zondag naar de leukste cadeauwinkel van Amsterdam West! Neem al je vrienden en familie mee, dan maken we er samen een gezellig dag van!