Netwerkevent Gooi Het Roer Om & Volg Je Hart


Deze avond ligt inmiddels achter ons en het was een fantastische eerste editie. Het event is vastgelegd door Evelien Buynster (www.evelienopweg.nl) en terug te vinden op Facebook.

Heb je interesse in een volgende editie, als bezoeker of spreker? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of stuur een berichtje naar info@cuki-amsterdam.com 

---

Woensdag 2 mei is de perfecte avond voor alle jonge vrouwen onder ons, die dingen graag anders (gaan) doen. ZZPer lijkt tegenwoordig een codewoord voor iedereen die ontevreden is op haar werk - maar die stap naar zelfstandige is soms lastig te maken. Bovendien wordt niet iedereen hier direct gelukkiger van, want bij het ondernemerschap komt een hoop kijken.

Ben jij benieuwd naar de verhalen en ervaringen van gelijkgestemden? Kom dan vooral langs en praat met ons mee! Drie sprekers vertellen hun verhaal. Daarna is er ruimte voor vragen en misschien zelfs een discussie. Ten slotte is er genoeg tijd om onderling ervaringen te delen.

Woensdag 2 mei
Vanaf 19.30u (inloop 19u)
De Clercqstraat 62

Hieronder stellen we de sprekers aan je voor:

Iris Schlagwein - Opruimcoach - CuKi Netwerkevent 
Iris Schlagwein

Iris is opruimcoach, blogger en fulltime avonturier. Op het gebied van werk, bezit en relaties gooide ze het roer om, op weg naar een lichter leven. Sinds twee jaar heeft ze zelfs geen eigen huis meer en woont ze als huisoppas iedere 3 tot 4 werken ergens anders.
    
Hoe gaat ze om met zoveel constante verandering? Mist ze geen eigen plek? En hoe regelt ze dat met haar werk? Ze is een meester geworden in loslaten en omgaan met onzekerheden. Momenteel schrijft ze hieronder een boek Thuis Zonder Huis en neemt ze lezers mee in dit proces.
   
Marinda de Koning - Burn Out Coach - CuKi Netwerkevent  
Marinda de Koning
  
Toen Marinda in 2016 voelde dat onder andere haar werk niet meer paste en ze een burn-out wilde voorkomen, besloot ze het roer om te gooien. Ze zegde haar baan op om voor het eerst alleen op reis te gaan. In Zuid-Amerika kwam ze tot een aantal inzichten en wist ze een ding zeker: het is zonde om je leven te laten leiden door de verwachtingen van anderen of de maatschappij. Het gaat erom dat jij je eigen keuzes maakt, voelt wat bij je past en vooral je hart volgt.
  
Inmiddels coacht Marinda mensen om te kiezen voor zichzelf en een leven dat echt bij hen past. De aanpak van Marinda gaat uit van vertrouwen. Zij zorgt met haar analytische blik voor opmerkelijke inzichten. Hoewel ze graag een kopje thee met je drinkt, zorgt ze er ook voor dat je in beweging komt. 
  

 Karlijn Hoebe - Orthomoleculair Voedingstherapeut - CuKi Netwerkevent
Karlijn Hoebe

In 2008 is bij Karlijn de diagnose PCOS gesteld wat duidt op een disbalans in de vrouwelijke geslachtshormonen. Ook al werd vanuit het ziekenhuis verteld dat zij hier weinig aan kon doen, besloot zij het heft in eigen handen te nemen.
   
Door middel van onderzoek en door te gaan luisteren naar haar lichaam heeft zij stap voor stap aanpassingen gemaakt in voeding en leefstijl. Gaandeweg heeft Karlijn een gezonde leefstijl ontwikkeld die bij haar past. En je raadt het al, het was gevolg is dat haar hormonen weer in balans kwamen en er geen sprake meer is van PCOS.
  
Karlijn heeft nu haar eigen praktijk waar zij jonge vrouwen begeleidt die kampen met hormonale disbalansen. 
 
   
Benieuwd? Kom dan vooral langs! 
Je kunt je aanmelden via deze link. Ook kun je het event bekijken op Facebook, zo blijf je op de hoogte van de laatste berichten: Facebook Event  
Vragen over dit event? Wil je in de toekomst zelf ook spreken? Stuur dan een berichtje naar: info@cuki-amsterdam.com