Return Policy – CuKi-Amsterdam

Return Policy


Hieronder volgt artikel 5 – Retouren uit de Algemene Voowaarden van CuKi Amsterdam. Voor de overige artikelen zie het kopje Algemene Voorwaarden.

Artikel 5 – Retourneren

 1. Na de ontvangst van het product heeft consument een periode van 14 dagen te tijd om het product te retourneren.
  1. Retour van workshops en stylingopdracht: zodra de betaling is ontvangen, is er een periode van 14 dagen bedenktijd of men wel of niet mee wil doen tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de bestelling. Is de bestelling en betaling gedaan in een periode van minder dan 14 dagen tot de uitvoering van de dienst, dan geldt de periode tot 24 uur voorafgaand aan de dienst. Het is niet mogelijk na de uitvoering nog gebruik te maken van het herroepingsrecht.
  2. In het geval van een stylingopdracht wordt er voorafgaand aan de aankoop van benodigde producten schriftelijk akkoord gevraagd. In dit geval geldt het moment van aankoop van de goederen door CuKi als startdatum van de styling.
 2. Consument dient het product in originele staat en ongebruikt te retourneren, voor zoveel mogelijk in originele verpakking. Consument zal in eerste instantie enkel het product uitpakken om te kunnen beoordelen of het product aan de wensen voldoet.
  1. Wanneer consument het product beschadigd ontvangt, dient hij/zij hier binnen 24 uur na ontvangst van het product een melding van te maken. Dit doet consument door een aantal foto s van het producten en de wijze waarop hij/zij de doos ontvangen heeft via email te verzenden aan info@cuki-amsterdam.com
 3. Wanneer consument het product wenst te retourneren, kan hij of zij gebruik maken van het retour formulier welke bij iedere levering meegezonden wordt.
 4. Consument ontvangt binnen 14 dagen nadat CuKi het product in goede orde retour ontvangen   heeft, het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee het product is betaald. De kosten van het retourneren zijn voor rekening van consument.
  1. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang en/ of door retourverzending is consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product. CuKi dient dit binnen bovengenoemde 14 dagen kenbaar te maken aan consument.
 5. Producten aangekocht met een korting, zij het in de sale of met een kortingscode, kunnen niet geretourneerd worden.
 6. Indien er voor een product afwijkende voorwaarden omtrent retourneren van toepassing zijn, zal dit in het productveld op de website duidelijk kenbaar vermeld staan.