Shopping Event: Kerst 2019 – CuKi-Amsterdam

Shopping Event: Kerst 2019


Hohoho! Dit jaar hebben wij een hele fijne samenwerking met de Kerstman, en nemen wij jou een hoop stress uit handen. Tijdens ons Shopping Event zorgen wij ervoor dat jij een hele gezellige dag hebt. En ook nog eens al jouw Kerstinkopen in 1x in huis haalt. Lekkere hapjes en drankjes, fijne kortingen, en we gaan samen aan de slag om een echte eye-catcher in jouw huis te brengen.


Cuki Christmas Shopping Event | CuKi Online

Details:

Zondag 15 december 2019
Vanaf 11u Workshop 
Vanaf 12u Shopping Event
Address: De Clercqstraat 62 Amserdam 

Tea Corner

Wat voor dag het ook is, er is altijd een perfecte thee. Tijdens het Shopping Event introduceren wij onze eigen thee! We hebben een speciale Tea Corner. Hier je meer over de achtergrond van de thee, en kun je alle smaken proeven.

 

Workshop: Make your own Christmas Wreath

In de ochtend gaan we creatief aan de slag met het maken van onze eigen Kerstkransen. Lees hier alles over de workshop en meld je direct aan! 


Click here for more information on workshop! 

 

 

 

15% korting op potten / planten

Natuurlijk hebben we tijdens het event hele mooie kortingen zodat het voor jou nog fijner is om de Kerstcadeaus bij CuKi te kopen. Hieronder zetten we alles nogmaals voor jou op een rij: 15% korting op pots/plants.
Ieder event hebben we een korting op potten en planten, maar deze editie gooien we er een extra korting tegen aan! Je krijgt deze dag niet 10% maar 15%! op alle planten en bloempotten

10% korting op geurkaarsen (Brandt en HK Living)

Wat is mooier om te geven dan Het Licht? Grapje natuurlijk, maar de geurkaarsen van HK Living en Brandt zijn wel echt een heel leuk en lekker geschenk. Vandaag koop je deze beauties met 10% korting. Vergeet ook niet de pakketkorting die wij standaard hebben op de mooie dinerkaarsen van Rustik Lys.

Christmas Shopping Event | Cuki Online

Gratis thee bij Goodmorning Cups van UNC

Heb je net die lekkere thee van ons geproefd en ben je fan? Dan hebben we nu helemaal een leuke aanbieding voor je. De Goodmorning Cups van Urban Nature Culture vliegen de winkel uit en dit is het perfecte Kerstcadeau voor alle vrouwen in jouw omgeving. Per setje van 2 mokken krijg je er van ons een zakje thee gratis bij! We pakken het in een mooie geschenkdoos voor je in.

Christmas Shopping Event | CuKi Online

Droogbloemen in vaas van €14.95 voor €12.50

Inmiddels is het niet meer weg te denken uit onze winkel en ook in 2020 blijven droogbloemen nog de grote trend voor het interieur! Daarom bieden wij ons meest populaire item rondom droogbloemen tijdens dit event met een mooie korting aan! En het mooie is, als het ingepakt onder de kerstboom ligt zal niemand zien wat voor een gewild cadeau jij hebt gekocht!

Christmas Shopping Event | CuKi Online