Interieuradvies door CuKi - wij creeëren de stijl die bij jou past – CuKi-Amsterdam

Interieuradvies van CuKi!


Open je binnenkort een nieuwe zaak of wil je jouw bedrijf extra flair geven? En houd je van de stijl van CuKi, lekker botanisch met een mix van mooie materialen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel voor bedrijven als particulieren nemen wij de inrichting van jouw favoriete plekje voor onze rekening!

Waarom hulp met inrichten door CuKi?

In de winkel horen we vaak dat mensen weg zijn van onze inrichting en graag hetzelfde gevoel in hun eigen huis creëeren. Uiteraard helpen we klanten zo goed mogelijk om dit te realiseren. Aan de hand van foto's van het huis of de plek geven we advies en dikwijls bestellen we samen met de klant producten.

Vaak is het toch wat effectiever om de ruimte zelf te zien. Van aspecten als lichtinval of de grootte van een ruimte krijgen we dan een beter beeld. Daarom bieden we met inrichten op locatie aan.

We zorgen voor een goede mix van materialen, met veel botanische invloeden (zowel door planten als door het overige materiaalgebruik) en creëeren veel functionele maar sfeervolle hoekjes. 

    

Welke interieurspecialist komt er bij je langs?

Marije doet zowel in de winkel als op externe locaties de inrichting van CuKi. Haar droom kwam in 2016 tot leven met de opening van de winkel. Sindsdien is de winkel een begrip in Amsterdam-West en zijn er veel verzoeken om dit gevoel ook naar andere locaties te brengen. Het doel blijft voor Marije altijd hetzelfde, namelijk mensen een fijn en comfortabel gevoel bezorgen. Door een fijne plek te creëeren, maar vooral door goed naar mensen te luisteren. Dat blijft iedere keer leuk om te doen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Marije komt langs op de locatie, waar jullie samen de ruimte bekijken en de behoeften bespreken. Op dit moment bekijken jullie samen zoveel mogelijk de (online) brochures om tot een goed plaatje te komen. Marije maakt dan een voorstel van productmix met daarbij de verwachte levertijden. De producten worden uiteraard thuis afgeleverd.

Wat zijn de kosten van persoonlijk interieuradvies?

Interieuradvies voor particulieren:

minimale besteding €500,-
inclusief 1 uur inrichten en advies op locatie t.w.v. €60,-

Interieuradvies voor bedrijven:

Vraag naar de voorwaarden.

Wil jij ook een inrichting van en door CuKi? Neem contact met ons op!

Liefs, CuKi