Workshop Plantenhanger Maken


De nieuwe editie van de workshop plantenhanger maken vindt plaats op een vrijdagavond. 

Naast het maken van een plantenhanger, zorgen we ook voor een lekker wijntje / biertje / sapje en genoeg hapjes om je maag te vullen. We zetten een lekker muziekje op en gaan zo fluitend het weekend in.

Vanaf 19u ben je welkom - de workshop duurt ongeveer 3 uur. Ten slotte krijg je die dag ook nog eens 10% korting op de gehele collectie van CuKi.

 

 Workshop Plantehanger CuKi    

Je leert de 2 basisknopen macramé en zult zien dat je hiermee eindeloos kunt variëren tot je jouw perfecte eigen hanger hebt gemaakt. Deze hanger neem je uiteraard mee naar huis.

Wij zorgen voor verschillende kleuren katoen waar jij uit kunt kiezen. Alle materialen zijn inbegrepen. 

Geef je dus snel op voor deze unieke workshop en creëer thuis een echte urban jungle. Opgeven doe je door hier het 'product' uit de webshop te kopen. Bij verzendmethode kies je voor 'Ophalen in de winkel'. 

Over Houtje Touwtje

Houtje Touwtje is een onderneming van het creatieve stel Loes en Rogier. Zij knoopt, hij zaagt. Ze hebben een full time baan, maar zijn ook full time op zoek naar inspiratie om leuke handgemaakte producten te maken. Dit heeft tot gevolg dat zij hun woonkamer vaak omtoveren tot studio of werkplaats. 

Houtje Touwtje CuKi

De producten van Houtje Touwtje worden met de hand gemaakt. Zij gebruiken hierbij verschillende natuurlijke materialen. Dit past heel goed in de plantenrijke urban botnicals. De plantenhangers zijn van duurzaam 100% katoen.