Workshops


CuKi is meer dan een cadeauwinkel, plantenwinkel en serviesspeciaalzaak in één! Op deze pagina zie je welke workshops er gehouden worden op deze mooi nieuwe locatie.

Shopping Event - Spring Edition

Op zondag 24 maart is de eerste editie van ons nieuwe Shopping Event. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem hier dan alvast een kijkje - maar kom vooral ook langs! 

Groen Geluk: De Basis

Ben jij het zat dat al jouw planten binnen no-time vervangen moeten worden? Lukt het niet om die 'makkelijke' Monstera Deliciosa te verzorgen, krijg je bruine randen op de Calathea en valt jouw Alocasia de hele tijd om? Dan hebben we hier de oplossing voor je:  Klik hier om meer te lezen over de workshop 

Mediteren 101
Het lijkt tegenwoordig een codewoord voor rust in je leven: mediteren. Maar waar is mediteren goed voor? Moet ik dan de hele tijd aan 'niets' denken? Hoe zweverig is het eigenlijk, hoe lang duurt het en is het iets dat je kunt leren? We hebben een speciale workshop voor je ontwikkeld - lees hier verder.

Aqua Botanics
Wordt jouw aandacht ook direct getrokken door deze exotische term? Wacht maar tot je het eindresultaat van jouw eigen creatie straks mee naar huis neemt. In deze workshop maken we een 'plant op water' - je ziet de fantastische wortelstructuur van jouw plant naar keuze en creëert een mooie onderwaterwereld. Klik hier voor voorbeelden meld je direct aan.

Stekken 101
Heb je inmiddels best planten in huis, en lijken ze allemaal veel te groot te worden? Dan is het misschien tijd om van deze planten stekjes te halen. Maar dit kan niet zomaar, iedere plant heeft zo zijn eigen manier om te vermenigvuldigen. Hoe? Dat leer je in deze workshop.

We kunnen ook een privé workshop organiseren, vanaf 6 personen. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande gegevens.

Wil je zelf ook een event of workshop houden? Stuur dan een mailtje met jouw idee of concept.

E-mail: info@cuki-amsterdam.com

 

In onderstaand overzicht zie je de komende 5 workshops. Voor alle data per workshop kun je kijken naar het dropdown menu in het aankoopveld.