Workshops

CuKi is meer dan een cadeauwinkel, plantenwinkel en serviesspeciaalzaak in één! Op deze pagina zie je welke workshops er gehouden worden op deze mooi nieuwe locatie.

Kamerplanten 101
Ben jij het zat dat al jouw planten binnen no-time vervangen moeten worden? Lukt het niet om die 'makkelijke' Monstera Deliciosa te verzorgen, krijg je bruine randen op de Calathea en valt jouw Alocasia de hele tijd om? Dan hebben we hier de oplossing voor je:  Klik hier om meer te lezen over de workshop Kamerplanten 101

Mediteren 101
Het lijkt tegenwoordig een codewoord voor rust in je leven: mediteren. Maar waar is mediteren goed voor? Moet ik dan de hele tijd aan 'niets' denken? Hoe zweverig is het eigenlijk, hoe lang duurt het en is het iets dat je kunt leren? We hebben een speciale workshop voor je ontwikkeld - lees hier verder.

Aqua Botanics
Wordt jouw aandacht ook direct getrokken door deze exotische term? Wacht maar tot je het eindresultaat van jouw eigen creatie straks mee naar huis neemt. In deze workshop maken we een 'plant op water' - je ziet de fantastische wortelstructuur van jouw plant naar keuze en creëert een mooie onderwaterwereld. Klik hier voor voorbeelden meld je direct aan.

December Shopping Event
We zorgen ervoor dat jouw Shopping Experience dit jaar vooral zonder stress is! Wij hebben een hapje, drankje, muziekje en de cadeaus al voor je klaar liggen. Wij pakken alles voor je in, zodat je ook daar geen zorgen meer aan hebt. Bekijk hier alle data.

Wil je zelf ook een event of workshop houden? Stuur dan een mailtje met jouw idee of concept naar info@cuki-amsterdam.com